МАЯМИ Григор Димитров ще започне не преди 23:00 часа българско

...
МАЯМИ Григор Димитров ще започне не преди 23:00 часа българско
Коментари Харесай

Гришо излиза късно тази вечер срещу Шарди

МАЯМИ

Григор Димитров ще стартира не преди 23:00 часа българско време мача си против френския деец Жереми Шарди на Централния корт в Маями. Двамата ще се срещнат тази нощ в дуел от 3-ия кръг на шампионата, а статистиката демонстрира преимущество от 3:1 победи за българина.
В първия си мач, хасковлията съумя да " счупи " каръка, който го гони в последно време и да запише победа на корта. След три поредни загуби - от Федерер в Ротердам, Джазири в Дубай и Вердаско в Индиън Уелс, българинът надделя във втория кръг на " Мастърс " шампионата в Маями германеца Максимилиан Мартерер с 4:6, 6:2, 6:1.

В началния първи сет нашето момче сервираше много неприятно и имаше вкаран едвам 33% първи сервис по време на него, като напълно разумното нещо се случи и той бе продънен. След огромна борба на корта, Мартерер стигна до пробив в тилдановия гейм и в последна сметка си взе идващите две подавания до края на сета и по този начин дръпна със сет задатък пред хасковлията.

Вторият сет стартира чудесно за нашенеца и той проби във втория гейм, а по-късно избави точки за връщане на пробива, с цел да поведе в геймовете с 3:0. Постепенно играта му много се успокои и той доближи до втори пробив с който затвори сета - в осмия гейм.

Григор стартира мощно и третия сет и проби още във втория гейм, откакто при дълго разиграване принуди своя конкурент да направи непредизвикана неточност. След това без компликации затвърди пробива, с цел да усили задатъка си на 3:0 в геймовете. След страхотна права по линията Григор проби за повторно в шестия гейм, а по-късно си взе подаването и по този начин завоюва мача.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР