МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — В моментите, след като водещите

...
МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — В моментите, след като водещите
Коментари Харесай

Делфините трябва да се уверят, че сривът срещу Титаните няма да се превърне в занасяне в края на сезона

МАЯМИ ГАРДЪНС, Флорида (AP) — В моментите, откакто водещите на AFC Изток Маями Долфини взривиха късни 14 точки водят до Tennessee Titans, куотърбекът Туа Таговайлоа поклати глава при мисълта за предишното.

Само предходната година делфините изгубиха пет следващи декемврийски мача по време на интервал, който съвсем ги изхвърли от плейофите и беше напомнящи сривания от минали години.

Въпреки слабото офанзивно показване на Маями и главозамайващата загуба през четвъртото тримесечие, Таговайлоа не има вяра, че загубата вкъщи с 28-27 в понеделник от Титаните има някаква връзка с предходни години.

„ Не мисля, че това е същият тим на Делфините, за който всички си мислят “, сподели Таговайлоа. „ Имаме доста в действителност положителни играчи. Имаме в действителност положителни треньори. Това е една загуба на дома тази година. Не е като светът да свърши, тъй като загубихме тази игра. “

Маями имаше късмет да стане едвам вторият тим на AFC (Балтимор), който реализира 10 победи през сезона и да заеме преднината...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР