МАЯМИ (AP) — Християнските гласоподаватели и религиозните лидери отдавна са

...
МАЯМИ (AP) — Християнските гласоподаватели и религиозните лидери отдавна са
Коментари Харесай

Много гласоподаватели християни в САЩ виждат имиграцията като криза. Как да се справим с това е там, където те се различават.

МАЯМИ (AP) — Християнските гласоподаватели и религиозните водачи от дълго време са в челните редици при даването на помощ на мигрантите — само че когато става дума за поддръжка за имиграционните политики, от сигурността на границите към опциите за узаконяване на мигранти, които към този момент са в Съединени американски щати, целите се разграничават доста.

Както президентът Джо Байдън, по този начин и противникът на Републиканската партия Доналд Тръмп пътуваха до границата в Тексас предишния четвъртък, с цел да показват своята визия за това по какъв начин да се поправя това, за което множеството са съгласни счупена система — имиграцията се трансформира в главен проблем за американците през тази година на президентските избори.

На границата с Мексико в Ел Пасо, Тексас, католическият свещеник Марк Зайц има вяра, че една нация има право на сигурна и подредена граница и да ревизира тези, които желаят да я пресекат, само че той акцентира общественото обучение на Църквата за грижа за най-бедните и най-уязвимите.

„ Тук в Ел Пасо... ние н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР