Мая Ценова, официалният преводач на българската делегация в Саудитска Арабия,

...
Мая Ценова, официалният преводач на българската делегация в Саудитска Арабия,
Коментари Харесай

Преводачката на Борисов в Рияд: От уважение към домакините покривам главата си с шал

Мая Ценова, формалният преводач на българската делегация в Саудитска Арабия, отговори на нападките в обществените мрежи, че е с покрита коса при срещите на премиера Борисов с арабските му домакини. 

Преводачката Мая Ценова от СУ за какво била със кърпа, та срамела българите?!  Уважаеми засрамени българи, да сложа на главата си тъкмо този шал е мое персонално решение! Само че за какво никой от вас не се почувства компрометиран, когато влязох със същия тоя шал в залата на либийския висш съд в Триполи преди 12 години?, написа Ценова на страницата си във фейсбук.  

А да сте показали засраменост при типа на която и да е българка, влезнала на визита при Негово Светейшество Папата в Рим?!, пита риторично тя. 

Е, преводачката Мая Ценова от СУ апропо се занимава любителски с етнография. И счита, че уважението към домакина е необикновен тип дълг на госта. А и нашият народ е споделил в една своя сентенция " Твой дом - твой закон ". Баща ми постоянно я използва. Например, когато с всичките си 92 години упорства да ми държи палтото, когато се обличам в дома му, с цел да си потегли...

Та през днешния ден ще вляза да превеждам при Н. В. краля на Саудитска Арабия с тази забраДка. С която навръх днешния ден се усещам някак доста изключително обвързвана. 29 ноември. Международният ден за взаимност с палестинския народ, изяснява Мая Ценова. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР