Мая Манолова страдаше същата болест като БСП, а именно –

...
Мая Манолова страдаше същата болест като БСП, а именно –
Коментари Харесай

Николай Облаков: Манолова катастрофира на тези избори, както прави БСП

Мая Манолова страдаше същата болест като Българска социалистическа партия, а точно – катастрофира тежко в акцията, до момента в който Борис Бонев надвиши упованията. Другата изненада е в Пловдив, където Славчо Атанасов не отива да балотаж, което съгласно мен се дължи на това, че Атанасов нямаше съвсем никаква акция в Пловдив. Това съобщи в изявление за Izbori.bg анализаторът Николай Облаков.

Кампанията на Фандъкова беше напълно положителна, до момента в който тази на Манолова беше искрено слаба. Именно позитивните акции са тези, които печелят изборите, а не компроматите, добави той.

По думите му е малко евентуално десните хора в столицата да поддържат на балотажа Мая Манолова.

Относно представянето на Ангел Джамбазки Облаков показа мнението, че тези 4% са едва показване и предложи на Вътрешна македонска революционна организация да не изхабяват фигурата му за повторно, като добави, че на национално равнище той би се показал много по-добре, тъй като София по принцип не е бастион на патриотичните обединения.

Той уточни, че изборната интензивност у нас е по-скоро естествена.

Предизборната акция в София потегли много бурно, след което се успокои, даже може би беше леко вяла, показа още Облаков.

Има логичност човек, когато прави положителна акция, да се хареса на младите и образованите хора, разяснява и другият анализатор в студиото Кристиян Шкварек.

Дори да завоюва Фандъкова, нейния % се свива, което значи, че оттатък ГЕРБ има отмалялост и се търси нещо ново, което към момента не е открито, показа още той.

Шкварек означи, че чака от Българска социалистическа партия за следващ път да заяват, че излизат като спечелили от локалния избор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР