Мая Манолова отвори за втори път новата си безплатна приемна

...
Мая Манолова отвори за втори път новата си безплатна приемна
Коментари Харесай

Интересът към безплатната приемна на Мая Манолова се увеличава

Мая Манолова отвори за повторно новата си безвъзмездна приемна за жители. Тя направи това за първи път предходната седмица, само че се оказа, че ползата към начинанието й е голям. Десетки записали се пристигнаха и през днешния ден, с цел да срещнат Манолова със свои тъжби, сигнали, каузи, проблеми и проблеми.

Представители на медиите не бяха позволени вътре в приемната, защото записаните жители не са давали единодушието си да бъдат медийно снимани, а споделените от тях проблеми да бъдат обществено отразявани.

Заедно с Манолова жалбоподателите се одобряват от юридическия й екип и от представители на адвокатски адвокатски фирми от столицата. Към момента се обрисуват три групи проблеми – такива, свързани със законодателни промени; проблеми, произлизащи от монополни злоупотреби и неефективно деяние на институции; проблеми от персонално естество, за които се изисква адвокатска интервенция.

В приемната през днешния ден се преглеждат както персонални тъжби, по този начин и сигнали на организации, цивилен начинания и общини, изпратили свои представители. Приемната се намира на пл. „ Славейков ” в София, на адрес: ул. „ Дякон Игнатий ” 4, ет. 2.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР