Мая Манолова от Изправи се.БГ предложи пред БНР предизборен съюз

...
Мая Манолова от Изправи се.БГ предложи пред БНР предизборен съюз
Коментари Харесай

Манолова предлага коалиция на ДБ и проекта на Кирил Петков и Асен Василев

Мая Манолова от " Изправи се.БГ " предложи пред БНР избирателен съюз сред обединението " Изправи се БГ! Ние идваме ", обединяване " Демократична България " и .

Това обединяване би трябвало да се стреми към ръководство на страната . " Отправям обществено този апел към Христо Иванов и към Кирил Петков и Асен Василев за обединяване на смяната , която да бъде първа политическа мощ в идващия парламент, да има държавно управление на смяната ", разяснява Манолова.

" Време е да се преглътне егото и да се взе участие в идващите избори с вероятност за българските жители ", тя е сигурна, че " Изправи се.БГ " ще прескочат парламентарната преграда.

Манолова не показва " ИТН " като сътрудник , която до думите ѝ " има други проекти ".
 Хаджигенов не изключва коалиция на ИБГНИ, Демократична България и план на служебните министри
Хаджигенов не изключва коалиция на ИБГНИ, Демократична България и план на служебните министри

В Има Такъв Народ той не вижда даже първи проблясъци на политическо поумняване

" Комисията по проверка се концентрира и за решение на съответни хора и дребни компании, имаме нашите триумфи. Да, отчетът не мина на комисията. Но той може да се прочете на уеб страницата на Народното събрание ", изясни Манолова.

" Не съумях да си умря след закриването на Народното събрание . Обещахме още в четвъртък да защитим един от протестиращите жители в Шумен, тъй като има заведено наказателно дело, също и да подкрепим водолазни клубове, поради неспособност да се гмуркат ", добави тя.

" Това може да наподобяват маловажни проблеми, само че ние като гражданска платформа постоянно сме се занимавали с проблемите на хората . Компенсираме това, което не можехме до момента да създадем.

" Комисията по проверка е една от дребното краткотрайни комисии, които приключиха и с отчет работата си, с заключения и рекомендации. Имаше разкрития всъщност за големи злоупотреби, като преди всичко това беше в сдруженията по енергетика поради скока на цените . Ние направихме нашите рекомендации ".

" Топлофикация София " дължи на БЕХ близо 700 млн. лева .
 С 500 000 лева Топлофикация - София усъвършенствала удовлетворението ни
С 500 000 лева Топлофикация - София усъвършенствала удовлетворението ни

И за други странни контракти заяви Мая Манолова

" Топлофикация София ", с изключение на проблемите, които сдружението основава на столичани, от 1 октомври ще работи нелегално . Това го извадихме ние и през Комисията по проверка и през парламентарния надзор ". Също за проблемите с компанията за създаване на интерконектора с Гърция ".

По думите и има 22,5 млн. вреди от непотърсени неустойки при градежа на интерконектора с Гърция

" Има потребност от нови играчи на политическата сцена . Ние дали сме остарели партии, въпреки всичко участвахме в два Народното събрание. По-важно е тук кои от обединенията на смяната в действителност желаят да демонтират мафиотския модел, кои желаят правосъдна промяна. Това се видя в 46-ото Народно събрание. Видя се кои не желаят да има правосъдна промяна. А там в спецпрокуратурата и спецсъда има звена за поръчки за репресивни дейности - властта си има бухалка ".

" Ние се запознахме с публични документи, в които се споделя, че: " Сигналът, подаден от Мая Манолова, е състоятелен ". От Бюрото на надзор на СРС ни дадоха отговор - Не сте подслушвани нелегално . "

Манолова разяснява, че " Специализираната прокуратура е поискала подслушване във връзка с десетки протестиращи , че те са проведена незаконна група - 130 души, и целият офис на " Изправи се. БГ " също е подслушван. За Бюрото е значимо, че има искане на Специализираната прокуратура, има позволение на профилирания съд и подслушването е законно. Но в действителност работата на Бюрото е да ревизира до каква степен основателно е това искане за подслушване ".
 Манолова подготвена да съди България в Страсбург поради схемите с подслушването
Манолова подготвена да съди България в Страсбург поради схемите с подслушването

130 души са били подслушвани, не дребна част от тях са деятел

" Там има доста хора от площада, публицисти, политици, които са били подслушвани . Подготвили сме искане до прокуратурата посредством Закона за достъп до социална информация, ясно е, че всички ще ни откажат, само че ще питаме, а след това, след отводите, ще заведем иск в Страсбург против страната ", удостовери Манолова.

Относно да изиска инспекция дали депутати от 46-ото Народно заседание са публично финансирани от някои от глобените по световния закон " Магнитски " или от свързани с тях лица Манолова изясни, че няма " визия за какво претендентът на Има Такъв Народ за правосъден министър Иво Атанасов тиражира сходни небивалици . Аз не съм член на комисията " Магнитски ". Това са неуместни обвинявания. "

" Това партии на смяната ли са - Има Такъв Народ - те споделиха, че митингите били платени? Това ли е предпочитание за смяна на модела? "
 От Българска социалистическа партия заподозряха поддръжка за плана Петков/Василев зад тила на президента
От Българска социалистическа партия заподозряха поддръжка за плана Петков/Василев зад тила на президента

Но хората в Българска социалистическа партия са мъдри и правилни хора
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР