Мая Манолова обича да се прави на жертва на статуквото.

...
Мая Манолова обича да се прави на жертва на статуквото.
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Манолова обича да се прави на жертва на статуквото

" Мая Манолова обича да се прави на жертва на статуквото. Нейното желание да се кандидатира за кмет на София е било замислено, тъй като преди 6 месеца е трябвало да си смени адресната регистрация, с цел да извърши изискванията на закона. " Това съобщи в студиото на " Тази заран " ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.
В изявление за bTV Дариткова изясни, че е очаквала кандидатурата на Манолова.
Според нея претендентът за кмет на Столична община има сериозна политическа биография и е възродила институцията на омбудсмана.
$Надявам се тя да бъде толкоз на практика дейна и потребна в случай че софиянци я изберат. Винаги сме били правилни към нея и сме и давали опция да показа самодейностите си ", добави Дариткова.
След речта на президента Румен Радев при започване на политическия сезон, Дариткова акцентира, че разговорът сред институциите би трябвало да е конструктивен и да не разрушава връзките. Според нея Радев постоянно е поставял разграничителна линия сред актуалното ръководство, макар че оценката на интернационалните институции е друга.
Дариткова счита, че президентът би трябвало да се възползва по-често от правото си да участва в Народното събрание.
По думите на ръководителя на ПГ на ГЕРБ харченето на пари от бюджета и остатъка е изцяло транспарантно. Тя изясни, че следва да бъде признат новия бюджет в границите на всички законови правила.
Дариткова посочи, че положителната работа на някои организации обезпечава по-голяма събираемост и остатък.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР