"Мая Манолова не представлява заплаха за ГЕРБ, тъй като една

...
"Мая Манолова не представлява заплаха за ГЕРБ, тъй като една
Коментари Харесай

Дончев разкости Манолова, БСП и Демократична България

"Мая Манолова не съставлява опасност за ГЕРБ, защото една гражданска самодейност не може да бъде опасност за политическа партия. Пожелавам триумф на всеки, който желае да се впусне в полето на гражданските начинания ", това сподели в предаването "Офанзива " на Канал 3 вицепремиерът Томислав Дончев.

"Колкото повече хрумвания, колкото повече водачи на гражданско мнение, толкоз по-добре. Пожелавам триумф и на всеки, който желае да започва политически план, това е добре за демокрацията. Това значи повече конкуренция, повече хрумвания, повече шансове жителите да избират, добави той.

Дончев разяснява и колаборацията сред "Демократична България " и Българска социалистическа партия по време на Местни избори 2019

"Подобни тактически съюзи, не почиват на ценностно подобие. Това е като да направиш сглобка, чийто елементи не съответстват. Най-лошото в цялата работа е, че това е обединяване срещу, а това не е идея, по-скоро е липса на такава ", разясни той.

"Задачата на локалните избори беше хората да си изберат най-хубавите кметове и общински съветници. Благодаря на хората, че огромна част от техните избраници са представители на нашия тим. Всички останали термини са ненужно прочувствени ", сподели вицепремиерът.

"Анализ след изборите тече. Има оттегляне в няколко регионални града, въпреки това пък имаме извоювани други, където преди този момент не сме имали позиции.

Изводите са следните: и ли на избрани места съответния управителен екип е приключил по-малко, в сравнение с хората са очаквали, или пък имаме и други случаи, при които свършеното е доста и е явно, вложено е доста, изменен е образът на града.

Като образец мога да дам Плевен, Банско, Благоевград, само че няма поддръжка. Това значи или държание, което е несъвместимо с упованията на хората или тежко информационни и политически дефицити.

Политиката е необикновен поминък, там можеш да вършиш куп потребни и прагматични неща и все пак да не печелиш поддръжка ", сподели Томислав Дончев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР