Мая Манолова, лидер на Изправи се.БГ, част от Левицата, недоумява

...
Мая Манолова, лидер на Изправи се.БГ, част от Левицата, недоумява
Коментари Харесай

Манолова зове Иванов и Пеевски да измолят КЕВР да не вдига цените на тока и парното

Мая Манолова, водач на " Изправи се.БГ ", част от " Левицата " , недоумява за какво скача тока и за какво . В ефира на Българска национална телевизия някогашният обмудсман съобщи, че това е обир на хората. Тя упорства да се резервира 9% ставка на Данък добавена стойност за парно.

Манолова настоя Христо Иванов и Делян Пеевски да помолят КЕВР да не подвигат цената на парното и тока, както са отправили. Отговорността е на кабинета на ПП/ДБ, по думите й. Борисов ги вкара през задния вход във властта, сподели Манолова.

Някой ще изкара милиони от тока, а хората ще заплащат по-скъп ток, счита Мая Манолова. Според нея КЕВР прави поклон към частните енергийни сдружения.
 Токът нараства с малко над 4% от 1 юли
Токът нараства с малко над 4% от 1 юли

КЕВР утвърди новите цени на електрическата енергия

Тя се разгласи против . Манолова желае необлагаем най-малко, както и таван за цените на главните храни. Левият политик дефинира бюджета на Асен Василев като " десни цели с доста тежко десни ограничения ".

Властта от брак по сметка се трансформира в брак по обич, по мнението й, само че предвижда, че всичко това ще приключи като покруса. Тези, които се бореха с мафията, се прегърнаха с мафията и си направиха държавно управление , посочи още Мая Манолова. Те направиха всички изменничества, които можеха, добави тя.  Съдебната промяна, съгласно нея, е бутафория . Не ви ли е позор от вашите гласоподаватели, обърна се Манолова към вторите в Народното събрание.

, съгласно нея и той щял да бъде потънал. Той трябвало да се яви като самостоятелен . Битка за смяна няма да има, предвижда Манолова за локалните избори, които предстоят есента за София. Припомняме, че на предходните избори Мая Манолова, ГЕРБ, точно като самостоятелен претендент и. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР