Мая Манолова е рецидивист в кражбата на законопроекти на БСП.

...
Мая Манолова е рецидивист в кражбата на законопроекти на БСП.
Коментари Харесай

Мая Манолова е рецидивист в кражбата на законопроекти на БСП

Мая Манолова е рецидивист в кражбата на законопроекти на Българска социалистическа партия . Това сподели депутатът от групата на Българска социалистическа партия Явор Божанков по време на чуване на екоминистъра Асен Личев.

Той разкритикува ръководителя на Народното събрание Ива Митева, че не е забелязала, че Мая Манолова жестоко е излъгала, че нейният законопроект е импортиран преди този на Българска социалистическа партия.
 Личев: Нужна ни е екополиция, кметовете и Министерство на вътрешните работи не могат да се оправят със сметищата Личев: Нужна ни е екополиция, кметовете и Министерство на вътрешните работи не могат да се оправят със сметищата
Министърът на околната среда и водите Асен Личев стартира концепцията за основаването на екополиция за оправянето с противозаконните сметища в стра...

По думите му законопроектът на Българска социалистическа партия за отпадъците е импортиран в 44-ия парламент, когато " Мая Манолова се е снимала лайф и е натрупала рейтинг, с цел да влезе в Народното събрание ".

" Не е индивидуален случай, тя открадна няколко законопроекта ", сподели той. Явор Божанков даде образец с плановете на Българска социалистическа партия за пенсиите и други обществени закони. " Г-жа Манолова е рецидивист в това отношение ", акцентира Божанков.

След изявлението му от ИБГНИ приканиха ръководителя на Народно събрание Ива Митева да приканва говорещите дали имат частен интерес, съобщи " Фокус ". От своя страна Георги Свиленски от Българска социалистическа партия съобщи, че в правилника написа по кое време и по какъв начин се заявява частен интерес.

" Нямате право вие да обвинявате дали има или няма. Ако е решил, че има, той щял да го заявява ", безапелационен бе Свиленски.

Още от ЦИТАТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР