Мая Манолова е най-подходящият кандидат за кмет на София. Това

...
Мая Манолова е най-подходящият кандидат за кмет на София. Това
Коментари Харесай

За Кирил Добрев Манолова е най-подходящият кандидат за кмет на София

Мая Манолова е най-подходящият претендент за кмет на София . Това съобщи пред Нова телевизия членът на Българска социалистическа партия ръководителят на предизборния щаб на Българска социалистическа партия за локалните избори Кирил Добрев по време на събора на партията на Бузлуджа.

Припомняме, самата Мая Манолова съобщи преди дни, че тя сама ще реши дали да се кандидатира за кмет на София и в случай че реши, би се явила като независим състезател.

Под върха сегашните социалисти означават 128-мата годишнина от основаването на партията си. Честванията са под мотото " Бузлуджа 2019 - Единни за България ".

Според Добрев локалните избори са огромен приоритет на организацията. " На тези избори Българска социалистическа партия ще успее да извади ново потомство политици, готови през последните 3 години . За оставки не мислим, тъй като знам, че можем да спрем феодалното ръководство в българските общини ", сподели Добрев.

Припомняме, членовете на Българска социалистическа партия организираха национално заседание в Габрово . На съвещанието бе решено да има независимост на обединенията по места, само че без ГЕРБ. Като акцент в програмата за локалните избори бе извадена финансовата децентрализация на общините.

Добрев изясни, че провокациите на локалния избор ще бъдат доста . " Ако стартираме с машинния избор, защото на изборите те се употребяват, с цел да стане по-лесно и са извънредно значими. Спирането на държавната дотация също ще бъде на дневен ред ", сподели Добрев.

По думите му смяната на партийните дотации са на последно място. " Трябва да имаш сила, идея и мощ, както и хора, които да застанат. Ние ще успеем и с новите условия да се оправим и да спечелим изборите ", съобщи Кирил Добрев.

" Не мисля, че Бузлуджа е тестване. Оттам левицата черпи сили и сила. Със стартирането на нашата акция за локалния избор, Българска социалистическа партия ще има сили да победи ", сподели Кирил Добрев от Българска социалистическа партия.

По-късно денем се чака обръщението на Корнелия Нинова към симпатизантите. Предстоят и срещи на управлението на партията и депутатите от парламентарната й група с участници в събора.

В коментар за увеличението на огнищата на свинска чума Добрев сподели, че това е било предстоящо. " Не е нещо, което е непредизвестено. На път е да бъде премахнат цялостен бранш от българското земеделие, което се знае от година и половина . Правиха се безумни огради, станахме за смях пред цяла Европа ", съобщи Кирил Добрев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР