Мая Илиева, вдовицата на висаджията Жоро Илиев, е изчезнала и

...
Мая Илиева, вдовицата на висаджията Жоро Илиев, е изчезнала и
Коментари Харесай

Мая Илиева в неизвестност от месец!

Мая Илиева, вдовицата на висаджията Жоро Илиев, е изчезнала и повече от месец и най-близките й другари нямат новина от нея. Мая е спряла да подвига и мобилния си телефон, научи HotArena.

Дружките й допускат, че причина за неочакваното изгубване на Маями, както я назовават, е следващото любовно отчаяние. Само преди година Мая грееше от благополучие и се завърна в бурния нощен живот. Миналата есен гангстерската брачна половинка бе посетител на известен столичен клуб. Когато оставаше за по-дълго в България наложително сформираше компании от другари и излизаше да се черпят с шампанско.

На една от фотосите от въпросния клуб се вижда, че Мая е изключително близка с загадъчен господин, притиснал я към себе си, обгръщайки с ръце кръста й. Нейни доближени издадоха, че това е новият заповедник на сърцето й. През пролетта връзките им почнали да куцат и тя признала, че скоро ще е сингъл. Явно обаче, че раздялата не е по нейно предпочитание и тя е изпаднала в следващата любовна меланхолия, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР