Мая Илиева най-после си направи акаунт в социалните мрежи. Вдовицата

...
Мая Илиева най-после си направи акаунт в социалните мрежи. Вдовицата
Коментари Харесай

Мая Илиева излезе от сянката си

Мая Илиева най-сетне си направи акаунт в обществените мрежи. Вдовицата на Георги Илиев постоянно е била пословично затворена за въпроси на публицисти и за всевъзможен тип любознание. Неостаряващата хубавица се движи единствено в доста стеснен кръг и е цяло знамение, че към този момент ще разгласява фотоси, видеа и текстове от персоналното си житие-битие в общественото пространство.

Единствените всемирски събития, на които участват хора от най-различни обществени пластове и специалности, и на които е била засичана Илиева, са министър председателите в Софийската опера и Музикалния спектакъл. През последните две години половинката на разстреляния през 2005-а необут бе забелязана там на типичен постановки в нова интерпретация, в неизменимите екстравагантни тоалети в жанр " стрийт фикс идея ", а не в дрехи, които още се водят код за обличане за такива събития. 

Хубавицата, която дели времето сред Доминикана и София, е любителка и на други изкуства. Тя не пропуща премиера на нова книга и вернисаж на художника, стихотворец и рок музикант Росен Карамфилов, както и галерия на татко му - починалия прочут живописец от " Пловдивската школа " Кольо Карамфилов. Мая Илиева е близка другарка от години с дизайнерката Ина Дамянова, някогашна брачна половинка на Карамфилов-баща и майка на общия им правоприемник Росен, напомня " България Днес ".  
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР