Май ще излезе вярно твърдението, че в наши дни не

...
Май ще излезе вярно твърдението, че в наши дни не
Коментари Харесай

Не е за вярване: Щерката на Саня Армутлиева се съблече!

Май ще излезе правилно изказванието, че в наши дни не можеш да пробиеш, в случай че не покажеш доза плът. Пък даже и родителката ти да е шефка на музикалната компания, която те издава (ако си певица). Да, това направи и дъщерята на Саня Армутлиева - смъкна си облеклата за последното видео.

Алма, която образно е копие на Саня, се съблече за първи път до момента, с цел да предизвика внимание и интерес. Знаем, че тя е надарена и има няколко издадени части, само че нито едно не е ставало шлагер. Изключение прави песента й с Миро, само че се сещате на кого се дължи това - на него, несъмнено...

Е, очевидно Алма осъзна, че единствено с образование, жанр и просвета няма да го бъде и заголи плът. Въпреки всичко тя е показала умереност и главното голо нещо, което е на показ пред очите на феновете, е гърбът й. Останалото по-скоро се загатва, само че и тъкмо това е пинизът - да разпалиш въображението на почитателите си.

Мнозина обаче се питат по какъв начин е реагирала Саня Армутлиева, която е строга и до момента не е разрешавала волности на двете си дъщери. Дали е имала разногласия с Алма, не е ясно, само че е реалност, че девойката е надделяла.

" Представяме си какви очи е облещила в началото Саня като е схванала, че чедото й ще се върти съблечено пред камерите ", смеят се в нета.

Тагове: Саня Армутлиева Алма щерката на Саня Армутлиева видео фенове
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР