MAX Sport ще предава всички UFC Fight Nights, всички бойни

...
MAX Sport ще предава всички UFC Fight Nights, всички бойни
Коментари Харесай

UFC и A1 България продължават правата за излъчване за следващите години

MAX Sport ще предава всички UFC Fight Nights, всички бойни галавечери, и още любопитно наличие

UFC, водещата международна организация по смесени бойни изкуства, и А1 оповестиха многогодишно съглашение за правата за лъчение, съгласно което MAX Sport ще продължи да бъде пожеланото място за феновете на UFC. MAX Sport ще продължи да излъчва онлайн наличие от всички UFC Fight Night събития, наред с всички галавечери. MAX Sport ще излъчва също в допълнение наличие, което включва истински излъчвания и архивни фрагменти от UFC Live събития.

Само през идващите два месеца календарът на UFC предлага четири UFC Fight Nights и две галавечери, в това число UFC 300, което ще се състои на 14 април в Лас Вегас. Ключовото UFC събитие ще е с присъединяване на първенеца в лека категория Алекс Перейра, който ще пази купата си против някогашния притежател на купата Джамахал Хил. Това е втората борба за купата в жребия, наред със срещата при дамите сред кралицата в категория перо Жанг Уайли против Ян Шаонан. В допълнение церемонията за BMF купата ще бъде „ на тепиха “, когато актуалният ѝ собственик Джъстин Гети се срещне с Макс Холоуей в леката категория. Друга значима среща ще показа някогашната олимпийска златна медалистка Кейла Харисън, която ще направи своя промо дебют в дуел с някогашната шампионка Холи Холм в конкуренция в категория петел.

В допълнение към събитията от водещата MMA организация каналите MAX Sport оферират на феновете богата селекция от спортни събития, като наличие от моторните спортове NASCAR, MotoGP и WRC, хокей – NHL и бойни спортове – UFC, Cage Fighting Champions и определени водещи боксови срещи.

Абонатите на MAX Sport могат да гледат още Българската баскетболна лига, Европейската Euroleague, Българската национална волейболна лига, италианската SuperLega, FIVB лига на нациите за мъже и дами, CEV шампионската лига за мъже и дами, Диамантената лига по атлетика, най-интересните шампионати от Европейския голф тур, както и тенис в най-престижните шампионати от ATP.

За феновете на футбола MAX Sport излъчва мачове от трите европейски клубни шампионати - UEFA Шампионска лига във вторник, Лига Европа, Лига на конференциите, испанската Ла Лига, италианската Серия А, нидерландската Ередивизи, Купата на Франция и южноамерикански шампионати като Copa Libertadores и Copa Sudamericana.

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР