MAX Sport ще излъчи мачовете за Суперкупата на страната на

...
MAX Sport ще излъчи мачовете за Суперкупата на страната на
Коментари Харесай

Волейболният сезон започва този уикенд със Суперкупата на България

MAX Sport ще излъчи мачовете за Суперкупата на страната на 14 и 15 октомври, а постоянният сезон ще стартира на 20 октомври

Спортните канали MAX Sport стартират директните предавания на българския клубен волейбол с мачовете за Суперкупата, които ще се изиграят този уикенд. MAX Sport е новият ТВ сътрудник на Националната волейболна лига (НВЛ) и през идващите три сезона ще излъчва по две срещи от всеки кръг на НВЛ, плейофите, Купата и Суперкупата на България.

Това е първият път, когато Волейболната Money+ Суперкупа ще се играе във формат на шампионат от четири тима – Нефтохимик 2010, Левски София, Хебър (Пазарджик) и Дея Волей (Бургас). Турнирът ще се организира в зала „ Младост “ в Бургас.

Срещите стартират на 14 октомври (събота). В единия полуфинал Хебър се изправя против Дея Волей от 16:30 ч., а в другия Нефтохимик 2010 излиза против Левски от 19:30 ч. Победителите от двата мача ще дефинират финалистите, които ще спорят за трофея в неделя (15 октомври) от 19:30 ч. Мачовете могат да се гледат онлайн по MAX Sport 2, като преди и след тях ще се излъчат коментарни студия с посетители водещи специалисти и играчи.

Първият кръг от Ефбет Супер Волей ще се организира на 20-23 октомври, когато MAX Sport ще излъчи два дуела онлайн. Програмата стартира на 20 октомври от 19:30 ч. със срещата Берое 2016 – Хебър, а на 21 октомври от 19:00 ч. MAX Sport ще предава ЦСКА против Монтана.

Националната волейболна лига е ново попълнение към богатото наличие от волейболно наличие на MAX Sport. Спортните канали към този момент излъчват италианската SuperLega Credem Banca, Лигата на нациите по волейбол за мъже и дами, Шампионската лига по волейбол за мъже и дами, както и Евроволей 2023.

Освен волейбол, каналите MAX Sport оферират необятен избор от други спортни събития - Националната баскетболна лига, Евролигата по баскетбол, Диамантената лига и най-интересните тенис шампионати на ATP.

Абонатите на MAX Sport могат да се любуват на мачове от трите най-хубави европейски турнирa – Шампионската лига във вторник, Лига Европа, Лигата на конференциите, както и едни от най-хубавите шампионати на Стария континент – LaLiga, Серия А, Ередивизи и Купата на Франция. Те се допълват от двата най-престижни футболни шампионата на Южна Америка – Копа Либертадорес и Копа Судамерикана. MAX Sport излъчва също NFL, NASCAR, MotoGP, WRC, NHL, UFC, Cage Warriors и определени първокласни боксови галавечери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР