MAX Sport 1 ще излъчи пряко мачовете на националния отбор

...
MAX Sport 1 ще излъчи пряко мачовете на националния отбор
Коментари Харесай

Мачове на волейболните национали и лека атлетика по каналите на А1

MAX Sport 1 ще излъчи директно мачовете на националния тим по волейбол мъже от първия кръг на Лигата на нациите (бившата Световната лига) в Китай. Възпитаниците на Пламен Константинов през днешния ден стартират присъединяване си с дуел против домакините, а в събота и неделя им предстоят още два тежки конфликта.

Първият от тях е против мощния състав на Съединени американски щати – в събота от 11:00 часа, а на идващия ден – в неделя, още веднъж от 11:00 часа, „ трикольорите “ се изправят против Аржентина. А1 ще подари на спортните почитатели дебютните мачове на волейболните национали в Лигата на нациите, като с изключение на по MAX Sport 1 двата оставащи дуела на волейболните ни национали ще се излъчат гратис във Фейсбук страницата на спортните канали MAX Sport - https://www.facebook.com/TVMAXSport.

След дебютните мачове в Китай програмата на Лигата на нациите продължава с борбите от втория кръг сред 1 и 3 юни, хазаин на които ще е София. В столицата ни момчетата на Пламен Константинов ще срещнат още веднъж доста съществени противници: Сърбия (1 юни, петък, 20:00 часа), Австралия (2 юни, събота, 20:00 часа) и Русия (3 юни, неделя, 20:00 часа).

Освен волейболните страсти с родните национали, спортните канали на А1 ще зарадват спортните почитатели и с следващото директно лъчение на стартовете от Диамантената лига. Домакин на третия кръг на най-престижния лекоатлетически шампионат в света ще е американският град Юджийн, а началото на директното предаване по MAX Sport 1 е в съботната вечер от 23:00 часа.

Феновете на бойните спортове пък ще могат да се насладят на следващата атрактивна галавечер на UFC – този път от Ливърпул, Англия. Основният дуел в програмата опълчва кандидат №1 в полусредна категория Стивън Томпсън против непобедения до момента локален любим Дарън Тил. Зрелището с марка UFC ще се излъчи директно на 27 май, неделя, от 20:00 часа по MAX Sport 2.

В края на уикенда почитателите на високите скорости ще могат да проследят старта от NASCAR на пистата в Шарлът. Прякото предаване по MAX Sport 1 е един час след среднощ в неделя против понеделник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР