Маурицио Лезама е събирал свидетелства от хора, които са страдали

...
Маурицио Лезама е събирал свидетелства от хора, които са страдали
Коментари Харесай

Колумбийски режисьор бе убит докато снима документален филм

Маурицио Лезама е събирал свидетелства от хора, които са страдали от принуждение по време на гражданската война

Колумбийски режисьор бе убит в четвъртък до момента в който снима документален филм за насилието в северната част на страната, оповестиха локалните управляващи, представени от БГНЕС.

``
реклама

" Маурицио Лезама е събирал свидетелства от хора, които са страдали от принуждение по време на гражданската война, когато е бил убит и погубен от четирима въоръжени мъже в град Араукита, в област Араука ", съобщи Рикардо Аревало, губернатор на региона. Аревало упреква за убийството групата ФАРК, която отхвърли мирното съглашение, подписано от бунтовниците и колумбийското държавно управление през ноември 2016 година

Документалният филм се споделя „ Майо ” и е отдаден на убита в региона здравна сестра. Област Араука на границата с Венецуела е значим център за търговията с опиати и преноса им.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР