МАУНТ ЛОРЪЛ, Ню Джърси (AP) – Когато първата дама на

...
МАУНТ ЛОРЪЛ, Ню Джърси (AP) – Когато първата дама на
Коментари Харесай

Как предизвикателството на конгресмен към първата дама на Ню Джърси разтърсва ключова надпревара за Сената

МАУНТ ЛОРЪЛ, Ню Джърси (AP) – Когато първата дама на Ню Джърси Тами Мърфи отиде при конгресмена Анди Ким предишния уикенд, с цел да го поздрави за здрависване след третата му поредна победа в кандидатурата му за място в Сената на Съединени американски щати, жестът на благосклонност представляваше изненада в изненадата.

Мястото в Сената стана конкурентно единствено тъй като настоящият сенатор демократ Боб Менендес беше ненадейно упрекнат предходната година по федерални обвинявания в корупция. А успехите на Ким в три гласувания на щатски окръжни комисии до момента подхраниха неочакван подтик за кроткия три мандата конгресмен, който се изправя пред по-голямо предизвикателство, в сравнение с е типичното против политическа фигура с положителни връзки в щат, където връзките се броят за доста.

Това има значение в крепостта на демократите в Ню Джърси, където първичните избори на Демократическата партия постоянно вземат решение изборите – и където спечелилите в първичните избори от време на време се избират от партийни водачи на подмолни събрания много п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР