Матю Пери може и да не е починал случайно, при

...
Матю Пери може и да не е починал случайно, при
Коментари Харесай

Може и да не е самоубийство! Разследват отново смъртта на Матю Пери

Матю Пери може и да не е умрял инцидентно, при случай в банята си. Тази версия проверява полицията, откакто се разбра, че артистът е умрял вследствие на свръхдоза от кетамин. 
Както стана ясно, Пери е приел дрогата малко преди гибелта си, след което се удавя във ваната в дома си. Последните две години артистът правеше всичко допустимо, с цел да остане изтрезнял, само че за жалост не съумя да преодолее влечението си към алкохола.


Неговият пастрок разкрива, че Пери е имал потребност от помощ последните месеци и още веднъж е почнал да приема неразрешени субстанции. " Той се бореше. Имаше миг, в който осъзна, че има потребност от професионална помощ и я потърси. Но очевидно не е помогнала ", споделя още родителят му. Той надълбоко скърби за загубата и е уверен, че Пери е бил под неприятно въздействие, поради което е и умрял. И упорства за по-подробно следствие на гибелта на звездата от " Приятели ".


Полицията обаче търси дилърите, които са дали на Пери препарата. Смята се, че те могат да бъдат подведени под отговорност. Обичайните му снабдители обаче отхвърлят да имат нещо общо с тази обстановка, заради което се търсят други лица. Едно е несъмнено. Пери няма да бъде оставен без отмъщение и полицията ще търси причинителите на закононарушението. А за следствията от техните дейности, те ще дават отговор пред закона.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР