Матю Макконъхи прави опит в бизнеса с текила. Прочутият готвач

...
Матю Макконъхи прави опит в бизнеса с текила. Прочутият готвач
Коментари Харесай

Матю Макконъхи се шегува, че неговата текила е най-доброто нещо, което той и съпругата му Камила са направили с „обути панталони“

Матю Макконъхи прави опит в бизнеса с текила.

Прочутият готвач Даниел Булуд беше хазаин на интимно празненство предходната седмица, с цел да вдигне тост за новата марка текила на Макконъхи, Pantalones.

Носителят на Оскар дойде на соарето в Centurion New York напряко от записа на „ The Tonight Show “, както чухме, където той и водещият Джими Фалън снимаха вирусен скеч „ Тесни панталони “, в който хумористично трептяха в тънки панталони.

Звездата от „ Клубът на купувачите от Далас “ сътвори новия висок клас кулинар със брачната половинка си Камила Алвес, а източник от Boulud bash покрай Bryant Park ни ​​каза, че „ тостът на артиста за новата му текила е бил занимателен “.

Маконъхи явно изясни на събралите се: „ Измервам питието си по пет метода. Едно, по какъв начин е на усет? Второ, какъв брой е времето за това, по какъв начин е шумът? Три, по какъв начин е сънят? Четири, по какъв начин са сънищата? Пет, по какъв начин е махмурлукът? “

Той заключи: „ Сокът, който имаме тук, ще бъде пет за пет “ и добави, че това е „ най-хубавото нещ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР