Матю Макконъхи и съпругата му Камила Алвес доказаха, че са

...
Матю Макконъхи и съпругата му Камила Алвес доказаха, че са
Коментари Харесай

Без бельо: Матю Макконъхи и жена му изненадаха всички с тази палава реклама

Матю Макконъхи и брачната половинка му Камила Алвес потвърдиха, че са подготвени всичко за новото си бизнес начинание, като оголиха малко кожа. 53-годишният носител на Оскар и неговата 41-годишна зашеметяваща брачна половинка модел обявиха взаимна линия текила, Pantalones Organic Tequila, с лют промоционален видеоклип.

В духа на името на марката (от pantalones на испански - панталони) двойката суперзвезди зарязаха панталоните си и подкараха мотоциклети през огромно поле.

„ Кога текилата спря да бъде текила? “ пита Матю в рекламата, а Камила се включва: „ Нали? Къде е заниманието? "
                             

След това се вижда по какъв начин Матю и Камила да се държат за ръце и да вървят по черна пътека в полето - към момента без панталони - до момента в който приключват клипа, шегувайки се: " Моля, не дръжте вашите. "

В настрана изказване за стартирането на марката текила, двойката - които са родители на трима сина - добави: „ Pantalones Organic Tequila – най-хубавото нещо, което сме правили с нашите панталони ".

Новата колаборация на Матю и Камила не е изненада, защото те са на практика неразделни.

Миналия месец звездата от " Интерстелар "  разкри, че двамата в никакъв случай не са били разграничени за повече от девет дни по време на брака им, който подписаха през 2012 година
                             

Любовната история на двойката стартира със срещата им в нощен клуб в Западен Холивуд през 2006 година

Носителят на Оскар показа пред People, че преди да се срещне с Камила, той е имал подозрения дали в миналото ще изпита „ безусловна обич “.

„ Имам поради, че часовникът тиктакаше “, спомня си той. „ Бях на 40 и проектът ми беше да се оженя и да имам деца до тази възраст. Но не желаех да играя играта, с цел да стартира да се усещам обезпокоителен, тъй като с прекалено много тревога не можете да намерите половинка. И тогава вземаш преждевременно решение. Познавах мъже, които са вземали прибързани решения, и дами, които са правили същото. Но в този миг не бях на лов “, добави той.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР