Mattel обявява ограничено издание на кукла „Странна Барби“ за продажба

...
Някои може да кажат, че странните Барби се правят, а
Коментари Харесай

Някои може да кажат, че странните Барби се правят, а не се продават. Mattel обаче се различава.

Компанията за играчки, която стои зад емблематичната марка Barbie, обяви кукла с подпис, моделирана след героя на Кейт Маккинън от блокбъстъра на Грета Геруиг „Барби“. Във филма героят на Маккинън помага на Барби на Марго Роби да бъде изпратена на пътешествие.

„Барби“ е продуциран от Warner Bros. Pictures, която е собственост на компанията майка на CNN Warner Bros. Discovery.

Играчката от лимитирана серия включва ярко розово облекло, почти идентично с това, което Маккинън носи във филма, допълнено с маркировки по лицето й и странно подстригана и оцветена коса, „за да подражава на кукла, с която е играно твърде много“, Mattel се казва в описанието на продукта.

Куклата е един от седемте продукта в разширена колекция, произтичаща от хитовия филм с милиарди долари, включително различни кукли Барби и Кен, моделиращи тоалети, които са носили на екрана, и комплект корвета Hot Wheels.

„С най-новите издания на колекцията ние предлагаме още повече начини за феновете да се потопят в Barbie Land и да отпразнуват героите и историите, които виждат на екрана,“ Лиза Макнайт, изпълнителен вицепрезидент на Mattel и главен бранд директор, се казва в изявление. „Барби продължава да бъде културното събитие на лятото и докато очертаваме пътя на Mattel напред, тя ще продължи да служи като икона на овластяване и вдъхновение за бъдещите поколения.“

Weird Barbie е достъпна за предварителна поръчка на уебсайта на Mattel за $50 до 18 август и се очаква да бъде доставена до края на май 2024 г.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР