Мацката очевидно си пада по по-възрастни от нея мъже, защото

...
Мацката очевидно си пада по по-възрастни от нея мъже, защото
Коментари Харесай

Цонева лудо влюбена в новия си възрастен банкомат, докато Джaмoв не изтрезнява - pyxнaл oт мъкa по фаталната Деси

Мацката явно си пада по по-възрастни от нея мъже, тъй като новият й обичан е много по-голям от нея. Приятелят й очевидно е надхвърлил 50-те години и наподобява по-скоро на неин родственик, в сравнение с ухажор. Това не пречи на двамата да бъдат повече от щастливи.

" Да, имам другар. По-възрастен е от мен, само че не мисля, че това е проблем. Щастлива съм! От една година сме дружно ", разяснява пред " България Днес " Цонева. Мълвата носи, че мъжът е състоятелен и се занимава със издателство.

Именно поради финансовите си благоприятни условия той не стопира да глези Цонева по-всевъзможни способи и да я взима с него на почивки по целия свят. Наскоро двамата се отдадоха на сантиментална почивка в Словения, а за Деня на влюбените - 14 февруари, двойката покара ски в швейцарски курорт.

На фотосите Деси наподобява по-щастлива от всеки път, откакто претърпя няколко събирания и раздели с разнообразни мъже. Въпреки това излиза наяве, че телевизионната водеща ненапълно се срами от гаджето си. Запознати с интимния свят на водещата споделят, че мъжът се споделя Явор, само че също така не знаели доста за него.

Във фейсбук хубавицата е качила няколко фотоси с приятеля си, само че лицето му е закрито от емотикони, което е знак за това, че не желае да се разяснява връзката й. По всичко проличава, че влюбените са повече от щастливи в компанията си. Цонева споделя в инстаграм, че това е бъдещият й мъж и най-голямата обич в живота й.

Близки до мацката се чудят по какъв начин тази връзка се отразява на сина й Янчо Таков III . Като същинска бунтарка Деси не желала да се вслуша в думите на фамилията си и се отдава на страстите на любовта.

Щacтиeтo нa влюбeнaтa Дecи Цoнeвa евентуално e зa cмeткa нa нeщacтиeтo нa някогашния й гoдeник. Cлeд paздялaтa им Гeopги Джaмoв pyxнaл oт мъкa и не можел да прежали предходната си обичана. В опит да не помни съдбовната Деси той постоянно посягал към бутилката и избyxвaл и за нaй-дpeбнoтo нeщo.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР