MatePad Pro е таблетът с най-голямо съотношение на екрана към

...
MatePad Pro е таблетът с най-голямо съотношение на екрана към
Коментари Харесай

Huawei показа голям таблет с HarmonyOS 2


MatePad Pro е таблетът с най-голямо съответствие на екрана към тялото – 90%
(снимка: Huawei Mobile)

Колекция от нови устройства под ръководство на операционна система HarmonyOS 2 показа китайският производител Huawei. Сред тях са смарт часовник W atch 3 и таблет MatePad Pro.

Huawei MatePad Pro се отличава с огромния си 12,6-инчов OLED FullView екран и съответствие на екрана към тялото от 90%, което – съгласно компанията – е най-високо измежду наличните на пазара таблети.
още по тематиката
Функции на HarmonyOS като разпределено ръководство на данните и благоприятни условия за обмисляне на дилемите разрешават на MatePad Pro да работи със смарт телефони и PC-та при разнообразни сюжети на потребление – в офиса или пред статив – за възстановяване на продуктивността и творчеството на потребителя.

MatePad Pro поддържа „ Multi-screen Collaboration ” сред таблета и персоналния компютър. В режимите Mirror и Extend той може да играе ролята на чертожна дъска и екран. Поддържа още провлачване на детайли сред разнообразни устройства за по-ефективна работа с тях.

MatePad Pro може да работи в тандем със смарт телефони и компютри за по-висока работливост
(снимка: Huawei Mobile)

HarmonyOS употребява разпределена технология за работа със систематичния програмен продукт, с помощта на която самостоятелни преди устройства в този момент могат да се слеят виртуално в едно изцяло „ супер устройство ”, разясниха от Huawei.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР