Математици посветиха две седмици на това да разберат как коледният

...
Математици посветиха две седмици на това да разберат как коледният
Коментари Харесай

Математици съставиха формула на перфектната Коледа

Математици посветиха две седмици на това да схванат по какъв начин коледният ден може да е съвършен и стигнаха до извода, че най-важното е тв приемникът да бъде изключен, заяви в. " Дейли мейл ”.

Сложното уравнение извежда три елементарни правила - без мобилни телефони, видео игри и телевизия. Те пречат на фамилните диалози и с тях вместо специфичен, денят ще бъде напълно елементарен. Някой може да се почувства подценен, да си намерения, че прави толкоз доста работа на вятъра.

Д-р Тим Рен и Иън Шепърд, които изведоха формулата, настояват, че тя е ефикасна 99,9 %, съобщи Българска телеграфна агенция. Ведрото въодушевление на Коледа обаче може да бъде помрачено от бащи, които се държат " дразнещо опимистично, пускат смешки и смущават близките ", без значение дали фамилията следва формулата.

„ Коледа е един от дребното мотиви роднините да се съберат, от време на време единствено един път годишно и постоянно по обвързване. Очакванията са високи, нормално има алкохол и всички са изтощени, физически или прочувствено. Това подсигурява експлозивен коктейл. Формулата ни обезпечава метод за отбягване на 99,9% от неизбежните разногласия или дребни дрязги, които могат другояче да се появят ”, изясни Иън Шепърд.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР