Математикът проф. Николай Витанов публикува във фейсбук кратка информация за

...
Математикът проф. Николай Витанов публикува във фейсбук кратка информация за
Коментари Харесай

Проф. Витанов предупреди: Подгответе се психически

Математикът проф. Николай Витанов разгласява във фейсбук къса информация за оперативната конюнктура за пандемията за 27 януари 2022.

" Подгответе се душевен, че картата ще стане много алена. Добрата вест е, че нищо не се е засилило към виолетовата зона. Областта, която се бе засилила най-вече - Благоевград, спря придвижването си към виолетовата зона и потегли обратно ", написа проф. Витанов.

Ето какво предвижда още той:

1. Картата на осведомителния портал за обстановката с стадиите по райони с прогноза за след 5 дни.
Днес цветовете на районите остават непроменени, само че това си е къс спокоен интервал преди предстоящото следващо изчервяване на картата.

Регион 4 (около Пловдив) е тръгнал с необятни крачки към алената зона и единствено ниската заболеваемост в област Кърджали го стопира да не влезе там. Днес обаче се чака и това да не помогне на района да остане в жълтата зона.

В Регион 2 (Плевен-Велико Търново - Русе) нещата са малко по-добре, в смисъл, че и горенаписаните 3 области още са в жълтата зона, само че се движат към алената. С други думи, както ви писах преди към седмица - подгответе се душевен, че картата ще стане много алена.
Добрата вест е, че нищо не се е засилило към виолетовата зона. Областта, която се бе засилила най-вече - Благоевград, спря придвижването си към виолетовата зона и потегли обратно. Вече трети ден стойностите на показателите там падат, което демонстрира, че пожарът прегаря в тази област и с доста огромна възможност там няма да се стигне до локдаун от Етап 4.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР