Математикът проф. Михаил Константинов направи тежкото заключение, че ефектът при

...
Математикът проф. Михаил Константинов направи тежкото заключение, че ефектът при
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов: Емигрантите вкараха Слави, хартиената бюлетина нямаше ефект

Математикът проф. Михаил Константинов направи тежкото умозаключение, че резултатът при връщането на хартиената бюлетина за нарастване на броя на гласувалите не се е видял. Според него, увеличението на броя на гласувалите поради хартиената бюлетина е към 1-2% или към 70 000 души и всичките политически напъни по тематиката са били безусловно непотребни.

По думите му, по-важно е какъв брой хора са дали своят вот с хартия и какъв брой с машини там, където са имали опция да избират. „ 85% върнати протоколи е доста, макар че в съвсем всички става въпрос за незначителни неточности “, уточни той.

Не съм сюрпризиран от резултатите от изборите, сподели още математикът проф. Михаил Константинов. След като се похвали, че е споделил още при започване на февруари коя партия какъв брой мандата взема и прогнозата му се е оказала точна, водещите изкараха лист, на който се виждат имена на политически обединения и цифри. На него стои и подписът на професора. 

Прогнозата му е за шест парламентарно показани партии, като първата ГЕРБ взима 72 мандата. „ На процедура са 69. Втората има 64. Трети съм показал Движение за права и свободи с 36 мандата. Те имат толкоз, само че са четвърти. Подценил съм „ Възраждане “. Дал съм им 30, а имат 37. За Българска социалистическа партия съм планувал 27, а има 23. На шестата партия съм дал 11. Толкова са “, хвали се професорът. 

Проф. Константинов изясни още, че на тези избори гласовете от чужбина са решили 6 мандата. „ От тези 6 мандата 5 завоюва Движение за права и свободи и един завоюва „ ИТН “ (ИТН). Между другото, без гласове от чужбина Има Такъв Народ нямаше да прескочи бариерата “, сподели той и добави, че ПП-ДБ не са спечелили и не са изгубили нищо от чужбина.

„ Има един главен способ за изчистване на изборните описи, това е френският способ – дейната регистрация. Тя има мек вид и корав вид. Твърдият вид ми е обичан на мен, тъй като той удари семейство Саркози заради тяхната немарливост “, съобщи проф. Константинов.

Математикът прикани за премахването на видеонаблюдението на изборите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР