Математикът Лъчезар Томов прогнозира смъртните случаи от да станат поне

...
Математикът Лъчезар Томов прогнозира смъртните случаи от да станат поне
Коментари Харесай

Математик прогнозира смъртните случаи в България

Математикът Лъчезар Томов предвижда смъртните случаи от да станат най-малко 3500 до 25 ноември. В момента обаче страната ни върви по-бързо от тази прогноза и случаите могат да са повече.
" Проекцията докъм 4000 е изцяло реалистична и до края на ноември може да се изравним с Китай по смъртни случаи ", сподели той в изявление за bTV.
Към днешна дата смъртните случаи у нас към този момент приближават 2000.
 И в Свищов болничното заведение е в доста мъчно състояние И в Свищов болничното заведение е в доста мъчно състояние
Капацитетът на болничното заведение в Свищов за банкет на Коронавирус заболели е напълнен. Става въпрос за 15 кревати, както и още 5 кревати в предприемно отдел...
" Преди една-две седмици бяхме във фаза на гърмеж на разпространяването на ковид. В момента има известно задържане след ограниченията. Но това задържане се забавя, тъй като културата на работещите е ниска и те вървят заболели на работа ", разяснява още Томов.
" Има една мрежа, която се образува от учебни заведения и офиси и децата са невидимите диспечери на вируса. Затварянето на учебните заведения прекъсна тази мрежа, само че има резултати на забавяне ", сподели той.
По думите му България е взела най-либералните ограничения във връзка с учебните заведения.
" Вирусът се популяризира най-добре в затворено помещение с доста хора. Училището е идеална среда точно по тази причина ", добави Томов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР