Математическата гимназия във Варна с най-висок бал за прием и

...
Математическата гимназия във Варна с най-висок бал за прием и
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 20 юли

Математическата гимназия във Варна с най-голям бал за банкет и след второ класиране. Това сподели информация на Moreto.net с оповестените от Регионалното ръководство на образованието данни.Най-високият най-малък бал е за паралелката с немски език, информатика и математика – 491.75.

Около 1000 консуматори се възползват от безплатните зарядни станции за електрически коли, обезпечени от Община Варна. Не може да се каже тъкмо какъв брой са електрическите коли, които се зареждат с общинските машини, тъй като постоянно един автомобил се употребява от двама консуматори.

Носенето на маски в здравни заведения, оптики, аптеки и домове за обществени услуги, в които са настанени възрастни хора във Варна и региона става наложително. Това планува заповед на Регионалната здравна ревизия.

Проектът за Зелена зона във Варна към момента не е утвърден от съответните органи. Това значи, че няма по какъв начин да започват действителни механически действия по подготовката и въвеждането на зоната. Все отново упованията са стартирането ѝ в употреба да се случи в в началото оповестения период, който е началото на ноември

Само след няколко години следва постройката на жп гара във Варна да навърши столетие. Зданието е публично намерено на 3 март 1925 година, откакто за построяването му са нужни цели 18 години. Дългото очакване безспорно си коства, тъй като постройката впечатлява с визията си и до през днешния ден. Красивата архитектура притегля туристи в сегашното, които желаят да я запечатат в фотография за спомен.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР