Матайс де Лихт изглежда все по-сигурно, че ще напусне Ювентус,

...
Матайс де Лихт изглежда все по-сигурно, че ще напусне Ювентус,
Коментари Харесай

Капитанът на Наполи ще замени напускащия Матайс де Лихт

Матайс де Лихт наподобява все по-сигурно, че ще напусне Ювентус, а с оглед раздялата и с Джорджо Киелини става несъмнено, че клубът ще притегли нов централен защитник. Gazzetta dello Sport счита, че това ще е капитанът на Наполи - Калиду Кулибали.

Сенегалецът от дълго време е спряган за трансфер при „ остарялата госпожа “, само че футболното дългоденствие на Леонардо Бонучи и компания направи по този начин, че управлението да не прави всичко допустимо за договорката. Сега обаче обстановката е напът да се промени и то съществено.

Де Лихт съвсем сигурно ще си тръгне, като вариантите пред него са Челси и Байерн Мюнхен, а това би оставило „ бианконерите “ единствено с Бонучи и Даниеле Ругани в сърцето на защитата. Разбира се, там са още завърналите се от наем Федерико Гати и Раду Драгушич, само че и двамата не са от нужната класа, с цел да изнесат цялостен сезон за гранд от ранга на „ Юве “.

Кулибали в това време е оценен на €35 млн. с оглед напредналата си възраст, само че традицията в Италия демонстрира, че точно в 30-те си години бранителите доближават своя пик във формата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР