Матадорът Рафаел Надал се завръща в игра! Наскоро го видяхме

...
Матадорът Рафаел Надал се завръща в игра! Наскоро го видяхме
Коментари Харесай

Надал пак на корта - чака се сблъсък №60 между него и Ноле в Индиън Уелс

Матадорът Рафаел Надал се завръща в игра! Наскоро го видяхме да стартира интензивно да тренира в своята академия, а в този момент е публично доказано, че той ще играе на шампионата Индиън Уелс.

Инстаграм профилът на този шампионат удостовери присъединяване на носителя на 22 трофеи от Големия шлем с известния му зов „ Вамос “.

„ Трикратният първенец Рафаел Надал се завръща за 16-ото си присъединяване в тенис парадайса “, оповестиха уредниците.

Междудругото, Новак Джокович също ще се появи на този шампионат за първи път след Откритото състезание на Австралия, тъй че шампионатът в калифорнийската пустиня може да е мотив за 60-ия юбилеен двубой сред Джокович и Надал.

От 59 до момента Новак Джокович има 30 триумфа, а Надал 29 победи и това е най-голямото съревнование в историята на тениса по брой изиграни срещи.

Да напомним, че Рафаел Надал не игра тенис съвсем през цялата предходната година. Тази година той трябваше да взе участие на Откритото състезание на Австралия, само че в последния миг се отдръпна, защото получи още веднъж травма на шампионата в Бризбейн, където в началот на годината с купата победи нашият Гришо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР