Мат Тери каза, че вече не се страхува“, след като

...
Мат Тери каза, че вече не се страхува“, след като
Коментари Харесай

Звездата от X Factor се разкрива като гей и гордо заявява, че вече не се страхува, след като „крие кой е“

Мат Тери сподели, че „ към този момент не се опасява “, откакто се разкри като гей и приказва за своите половост обществено за първи път.

Шампионът на X Factor, който завоюва 13-та серия от несъществуващия сериал на ITV, призна в ново изявление, че спекулациите по отношение на неговата половост и публичният напън са го принудили да крие тайната на романа си с мъж, когато е станал за първи път до популярност преди съвсем десетилетие.

30-годишната певица от Бромли излезе на върха в известното шоу за гении на ITV през 2016 година, побеждавайки Саара Аалто, с цел да завоюва купата. По време на надпреварата Мат пази връзката си с мъж в загадка, като избра да резервира елементи от персоналния си живот частни на фона на мощен интерес към сантименталните си връзки.

Сега Мат има за цел да показа историята си посредством музиката си, изключително в последната си ария „ His Car “. В тази ария той се извинява, че не е бил открит за своята половост. Говорейки пред Gay Times, Мат призна за битката, която усеща, криейки св...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР