Мат Тебът от Saturday Kitchen трябваше да бъде откаран по

...
Мат Тебът от Saturday Kitchen трябваше да бъде откаран по
Коментари Харесай

Опустошителното състояние на Мат Тебът от Saturday Kitchen, което го накара да бъде откаран по спешност в болница

Мат Тебът от Saturday Kitchen трябваше да бъде откаран по неотложност в болница за незабавна интервенция предходната година, когато имаше отблъскващ здравословен проблем.

49-годишният мъж, който е хазаин на известното съботно утринно шоу по BBC One, се включи в Instagram, с цел да показа детайлности за излизането си в болница. Той разгласява фотография на себе си, седнал в болнично легло, заобиколен от здравно съоръжение, Мат можеше да бъде забелязан видимо ухилен зад синята си маска, до момента в който гледаше право в камерата.

„ Аз, вливането на морфин и незабавната апендектомия ме възпират от дълго чакания обяд в @manteca_london “, стартира той, до момента в който се оплакваше, че би трябвало да пропусне среща с другари. Мат беше цялостен с похвали за болничния личен състав, както и за лекарите и медицинските сестри, които се погрижиха за него, откакто му отстраниха апендикса.

„ Но всичко и всички тук в болница The Grange в Гуент бяха фантастични. Не можех да желая повече от такава брилянтна здравна услуга....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР