Маститият сутеньор Димо Петров, по прякор Флорината, ще остане без

...
Маститият сутеньор Димо Петров, по прякор Флорината, ще остане без
Коментари Харесай

Взимат несметното богатство на мастития сводник Димо Флорината

Маститият сутеньор Димо Петров, по прякор Флорината, ще остане без благосъстояние. Комисията на Цацаров КПКОНПИ е внесла в Окръжния съд в Пловдив иск против Петров на стойност 372 808.07 лева, като се претендира още за отнемането на 5 недвижими парцела и 2 автомобила. 50-годишният баровец е упрекнат в съучастие в ОПГ за сводничество, оповестява "Флагман ".

Припомняме, че групата на Флорината беше разрушена още през март 2018 година в стриптийз бар „ Мулен Руж “ в Банско. Тогава стана ясно, че оборотът на стриптийзьорките е достигал до 20 000 лева на вечер. 5-минутен сексуален танц е коствал 20 лева, 20-минутен секс – 100 лева.В хода на извършената акция по линия на противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции и склоняване към проституция са тествани 9 обекта – жилищни здания и коли, вследствие на което са открити и конфискувани валута на стойност към 23 000 лева и разнообразни наркотични субстанции – кокаин, канабис, екстази и амфетамини.



Тогава Районният съд в Разлог обаче освободи Флорината и хората му единствено след 72 часа против парична гаранция, а Окръжният съд в Благоевград удостовери решението на първата инстанция. Така откакто заплати 30 000 лева гаранция, единствено месец и половина по-късно – с висящо обвиняване по член 159а от Наказателен кодекс – за склоняване към проституция и трафик на дами за полова употреба, Флорината още веднъж се появи в Слънчев бряг.

Така в края на август 2019 година спецченгета от Отдел „ Криминална полиция” и Специализираните полицейски сили към ОДМВ-Бургас щурмуваха полулегалното заведение „ Мулен руж”, намиращо се във вътрешната част от поредност нощни заведения по основната алея против някогашната дискотека „ Оксижен” в Слънчев бряг. Тогава Флорината бе унизително простнат на земята, до момента в който стриптийз барът бил цялостен с клиенти, консумиращи платена обич. Освен Петров, в ареста бяха тикнати и 10 проститутки. По-късно пловдивчанинът получи 5-годишна условна присъда от Несебърския областен съд, откакто се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата.

В края на 2019 година стана ясно, че Флорината е решил да измести бизнеса си в Холандия, където дружно със себе си взел и своите жрици на любовта, които работеха в бардака в Слънчев бряг. Сутеньорът нямал никакво желание да сменя лъскавия живот с мизерията в български затвор при последващо провинение и по тази причина небрежно решил да реалокира активността си в страната на лалетата. За негов неприятен шанс обаче Сотир Цацаров го е взел на мушка и има огромна възможност Димо Флорината да се трансформира от богат баровец в безпаричен фитнес инструктор, като какъвто публично се води в протоколите на съда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР