Мастити адвокати по наказателно право поеха защитата на обвинените в

...
Мастити адвокати по наказателно право поеха защитата на обвинените в
Коментари Харесай

Армия мастити адвокати поеха защитата на хакерите от НАП лийкс

 Мастити юристи по наказателно право поеха отбраната на упрекнатите в тероръизъм посредством киберпрестъпления Иван Тодоров, Кристиян Бойков и Георги Янков. 

Кристиян Бойков е защитаван от юрист Георги Тодоров и още двама негови сътрудници от адвокатската фирма му. Юристът минава за един от  ерудитите по наказателно право, само че цената му не е по силите на всеки. Търговският шеф на " Тад груп " Георги Янков също е защитаван от двама мастити адвокати, а всеки миг към тях ще се причисли и топ юристът Васил Василев, неоспорим корифей в региона нанаказателното право,пише " Уикенд ". 

Самият Иван Тодоров пък нае престиж №1 в адвокатурата - Ина Лулчева, която минава и за най-скъпоплатения правист в България. Клиенти на Лулчева са били сваленият комунистически деспот Тодор Живков (оневинен), Алексей Петров (оправдан по делото " Октопод " ), Пламен Дишков - Кела (със свалени обвинявания замафиотско убийство), военниятминистър Николай Цонев (оправдан по 3 обвинявания и след това осъдил прокуратурата в Страсбург), премиерътСергей Станишев (оправдан по обвинявания за оповестяване на държавна тайна) и други авторитетни жители на подземния, политически и бизнес елита у нас.

Сред дребното изгубени каузи на Лулчева е процесът за пране на пари против кокаиновия трафикант Евелин Банев - Брендо. Той бе наказан на 6 години затвор, само че офейка от България, преди да бъде арестуван. Благодарение на Лулчева и нейните умели юридически хваткиобачеделато против Брендо в България се точи цели 12 години - време, задоволително на банев да натрупа стотици милиони от транспорт на кокаин и накарая да изчезне безследно.

Още в първия си работен ден като юрист на IT боса Иван Тодоров Ина Лулчева се потруди да заслужи хонорара си - 50 000 лв. на инстанция съгласно някогашни нейни клиенти. Юристката направи на пух и прахуляк държавното обвиняване на излизане от Националното разследване. Тя разяснява пред натрупалите се публицисти, че карцерът на боса на " Тад груп " е груба приложимост на мощ и упрекна прокуратурата в " корист със закона и пълномощията ". 

" Нищо не постанова той да бъде арестуван, в случай, че другите двама упрекнати са освободени от ареста. Проблемът е в страната и в това, че тя не е защитили данните ни. Никой не ни споделя каква е системата на Национална агенция за приходите, кой я е направил, каква е отбраната, чия е поръчката и други такива неща. Това ме вълнува повече, в сравнение с едно момче, което е пробило системата.Непрекъснато се вършат такива неща. Проблемът с опазването на на тайната е на този, комуто е предоставено да опазва тайната. Задължението за това е на страната ", изнесе лекция пред Националното разследване маститата адвокатка.

По-рано през днешния ден пък излезе информация, че упрекнатите в хакерска атака против Национална агенция за приходите имат желание да съдят страната в Страсбург.

Как ще приключи делото, занапред следва да разберем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР