Mastercard добавя разплащателна функция към новото поколение умни часовници за

...
Mastercard добавя разплащателна функция към новото поколение умни часовници за
Коментари Харесай

Mastercard прави възможно спортуването и разплащането с едно устройство

Mastercard прибавя разплащателна функционалност към новото потомство умни часовници за спортуващи Garmin® vívoactive® 3. По този метод всички спортни запалянковци имат опция да се снабдят с комфортно многофункционално устройство, което ги освобождава от нуждата да носят със себе си своя телефон или портфейл, когато отиват да спортуват. Така Mastercard разрешава на потребителите да вършат безконтактни заплащания единствено с допиране на техния интелигентен часовник до безконтактен терминал в над 6,6 милиона търговски местоположения по целия свят.

Как работи технологията:
Ползвателите на Garmin ще вкарват информация за разплащателната си сметка в мобилното приложение Garmin ConnectTM (налично в базите за приложения на Apple и Android) единствено посредством сканиране на карта или ръчно въвеждане на персоналната информация; След като приложението се синхронизира с умния часовник, сметката е дейна за употреба; Потребителят може бързо да зареди своя портфейл от менюто за ръководство и просто да го допира до безконтактен терминал всякога, когато желае да извърши заплащане.
„ Развитието на технологиите разрешава на компании в областта на спорта да дават на спортистите и феновете новаторски устройства, с които могат да наблюдават своята успеваемост по време на тренировки ", сподели Кики Дел Вале, старши вицепрезидент, Търговия от всяко устройство, Mastercard. „ Добавянето на алтернатива за разплащане към умните часовници е естествена стъпка към превръщането на преживяването от спортуването в още по-вълнуващо и по-удобно ".

Добавянето на сигурна и комфортна разплащателна функционалност към Garmin vívoactive® 3 е последната самодейност на програмата на Mastercard Търговия от всяко устройство, създадена и провеждана за да обезпечава на потребителите благонадежден метод за заплащане от всички устройства по техен избор. Достъпността, лесната приложимост и сигурността са в основата на опцията за заплащане посредством Garmin Vivoactive. С помощта на водещата в промишленост токен услуга на Mastercard, 16-цифреният номер, изписан на предната или задната страна на разплащателната карта, е сменен с неповторим различен номер или „ токен ". Токен номерът освен се разграничава от номера на картата, само че и е негоден самичък по себе си при опит за трансакция от друго устройство, което подсигурява сигурността на потребителката сметка.

„ Ние желаеме да бъдем правилни сътрудници на спортуващите и да поддържаме дейния метод на живот на нашите консуматори ", споделя Дан Бартел, вицепрезидент по Международна търговия в Garmin. „ Благодарение на технологията на Mastercard нашите клиенти към този момент няма да са подвластни от своите физически портфейли и ще имат опция да заплащат артикули и услуги по един сигурен и комфортен метод. Това партньорство ни разрешава да дадем избор на нашите консуматори да употребяват устройството, което е най-удобно за тях, запазвайки най-високото равнище на сигурност за своите средства ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР