Мастърсът в Париж се превърна в истинска сензация с изненадващите

...
Мастърсът в Париж се превърна в истинска сензация с изненадващите
Коментари Харесай

19-годишната хубавица, която вдъхнови изненадващия шампион в Париж

Мастърсът в Париж се трансформира в същинска сензация с изненадващите резултати в него. В последна сметка изцяло ненадейно първенец стана американецът Джак Сок, за който това бе първа купа от сходно равнище, а с нея той се класира и за Финалите на АТП в Лондон.

Успехът на Сок е плод на доста старания в последните години, само че няма по какъв начин да не създадем връзка и с нежното ентусиазъм, от което тенисистът черпи сили.

Става дума за 19-годишната Микела Бърнс, която е настоящата половинка на международния №9. За връзката на двамата и от кой момент датира тъкмо, се знае малко, само че в Париж Бърнс бе неразделно до своя обичан като го поддържаше горещо във всеки един мач. Затова и тя бе първата, която бе наградена с целувка след огромния успех.

Бърнс е родена през 1998 година в Томбал, Тексас. Самата тя играе тенис като е част от тима на своя университет Палм Бийч Атлантик, а преди този момент може да се похвали с щатска купа на двойки на щатско състезание.

Бърнс не крие, че е бясно влюбена в Сок и непрекъснато разгласява общи фотоси на двамата в Instagram, а наличието ѝ в щаба на американеца е още една добра вест за феновете в Лондон.

А вие вижте и приятелката на финалиста от Париж Филип Краинович - Нина Радулович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР