Масово ръсене на захар против уроки на Търговския регистър се

...
Масово ръсене на захар против уроки на Търговския регистър се
Коментари Харесай

Днес в 6 без 10: Ръсят Търговския регистър против уроки

Масово ръсене на захар срещу уроки на Търговския указател се провежда във Фейбук.
 Фейсбукът на шефката на Агенцията по вписванията - същински шедьовър
" Събитието ще стартира в 6 без 10 и ще свърши, когато кандидат-Маминка оближе захарта от твърдите дискове вместо файъруол и антивирусна отбрана ", пишат уредниците в описанието на събитието.

Предвижда се още " ритуално тричане на компании в бюрократичното тресавище под надпис раздуване на балона на политическата отговорност с общителното присъединяване на Кабинета, Висшия правосъден съвет и Цацаратурата! "

" Ако най-малко един път не сте ръсили със захар или не сте играли хоро на Рилските, какви патриЕоти сте вий тогава ", безапелационни са уредниците.

Facebook профилът на изпълнителния шеф на Агенция по вписванията Зорница Даскалова стана предмет на насмешки в обществените мрежи. В него тя е шервала публикации, които са меко казано смешни и несъответствуващи даже и за човек без упоритости за върховен държавен пост.



В сряда на конференция в организацията Даскалова съобщи, че към момента не са ясни отговорните за срутва на Търговския указател и се оправда, че " такива неща се случват ". Тя беше безапелационна, че е рано за оставка, защото е нужна на ведомството.

Зорница Даскалова е приключила право в СУ " Св. Климент Охридски ", специализирала е интернационалните връзки и има приключени курсове по отзивчиви умения, обществена администрация и законотворчески развой.

Преди да оглави Агенцията по вписванията през 2017 година, тя беше член на Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) от 2011 година Именно тогава се появиха подозрения, че е обвързвана с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Според следствие на в. Капитал, при Даскалова са били съсредоточени огромна част от преписките в Комисия за защита на конкуренцията, засягащи ползите на Пеевски. Става ясно, че от общо 33 такива 18 са разпределени на нея. 

Сред преписките да вземем за пример са концентрацията на " Вива телеком " (Люксембург), двете промени в собствеността на " Булгартабак ", придобиването на 100% от " Телеграф ", " Монитор ", " Политика " и други издания от ирландеца Патрик Халпени, придобиването на " Канал 3 " от " Нова българска медийна група ", както и изкупуването от " Табак маркет " ( " Лафка " ) на 10 разпространителски компании в цялата страна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР