Масовите арести представители на криминалния контингент в Поморие днес, са

...
Масовите арести представители на криминалния контингент в Поморие днес, са
Коментари Харесай

Нападнаха ученик в Поморие, връзвали го с миши опашки

Масовите арести представители на престъпния контингент в Поморие през днешния ден, са свързани с нападението над 19-годишен възпитаник в града. Това е настоящия процес по тематиката, откри инспекция на Дарик-Бургас.

Наш кореспондент откри пострадалия в постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, където довечера той бе свикан, с цел да свидетелства по случая. „ Биха ме, вързаха ме с миши опашки и държаха ме под ключ в продължение на часове ”, описа ученикът пред Дарик-Бургас.

Нападението, по думите му, е осъществено през вчерашния ден. Днес полицията стартира всеобщи арести в Поморие . В хода на профилираната интервенция на Министерство на вътрешните работи, криминалисти задържаха петима души, измежду тях и Христос Янулис, брат на Антигона Янулис - втората брачна половинка на Димитър Желязков-Очите.

По непотвърдена информация те се проверяват за присъединяване в група за търговия с опиати. От Министерство на вътрешните работи и магистратурата все още отхвърлят детайлности по тематиката.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР