Масови проверки в столичния градски транспорт - служители на Центъра

...
Масови проверки в столичния градски транспорт - служители на Центъра
Коментари Харесай

Масови проверки в градския транспорт в София за маски, глобата стига до 1000 лв.

Масови инспекции в столичния градски превоз - чиновници на Центъра за градска подвижност и Общинска полиция наблюдават за гратисчии, а чиновници на РЗИ ревизират пасажерите за носене на маски.

По линия 56 през днешния ден бяха санкционирани трима пасажери - двама за липса на билети и един за неносене на защитна маска. Първоначално мъжът отхвърляше да даде персоналната си карта на чиновниците на РЗИ, с цел да бъде санкциониран, само че откакто разбра, че ще бъде отведен в районното, даде документа, съобщи Българска национална телевизия.

" От януари 2021 година до 17 юли са формирани по Закона за здравето 216 акта на лица, които не съблюдават противоепидемичните ограничения. Полицейските чиновници са съставили 280 протокола за предизвестие по Закона на Министерство на вътрешните работи и 13 броя разпоредби също по Закона за Министерство на вътрешните работи. Проверените транспортни средства при взаимните инспекции са към 20 000 ", сподели Станислав Станков от Центъра за градска подвижност.

Глобата за неносене на маски в столичния градски превоз е от 300 до 1000 лева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР