Масоните в Сицилия изключиха “събрата-мафиот от редовете сиДоктор Алфонсо Тумбарело

...
Масоните в Сицилия изключиха “събрата-мафиот от редовете сиДоктор Алфонсо Тумбарело
Коментари Харесай

Арест и за личния лекар на „Кръстника“

Масоните в Сицилия изключиха “събрата-мафиот ” от редовете си
Доктор Алфонсо Тумбарело от намиращото се в югозападната част на Сицилия градче Кампобело ди Мадзара предписал през последните три години на пациента си Андреа Бонафеде 137 предписания за всякакви медикаменти против куп болести. Само че въпросният Андреа Бонафеде бил здрав като канара, до момента в който от много болежки страдал подвизаващият се до наскоро с неговата “дублирана ” идентичност някогашен необут на мафията Матео Месина Денаро.

Нещо повече - с изключение на рецептите, лекар Тумбарело бил разписал и всички посоки за лекуване на укривалия се 30 години от правораздаването главатар на “Коза ностра ”. Включително и това за хоспитализацията му за курс по химиотерапия в болничното заведение на Палермо “Ла Мадалена ”, в която на 16 януари бе задържан търсеният от десетилетия къде ли не “кръстник ” не мафията.

Белезниците бяха щракнати и към китките на Алфонсо Тумбарело, който бе разпитан незабавно след закопчаването на Месина Денаро. Тогава обаче, на 16 януари, докторът не бе арестуван, защото се оправда, че изобщо си нямал хабер неговият пациент да е нарушителят, търсен под №1 и в Италия, и в Европа.

Но през миналите двайсетина дни от арестуването на Месина Денаро антимафиотите открили, че медикът освен е знаел доста добре кого обгрижва, само че той дори бил провел битуването на тартора на “Коза ностра ” под непозната идентичност в Сицилия и по света. Защото откритите в кабинета му документи и компютър посочили, че доктор Тумбарело бил избрал персонално за “пациента ” едно от най-срещаните и непривличащи вниманието имена в югозападна Сицилия - Андреа Бонафеде. След което докторът намерил измежду пациентите си и индивида, който би се съгласил против малко пари документната му идентичност да бъде “дублирана ”.

Според изявленията в най-четените италиански вестници “Кориере дел сера ” и “Република ” Тумбарело бил деен масон и член на авторитетната ложа - “Гранде Ориенте Д’Италия ”. Веднага откакто разбра, че “събратът ” е лекувал и укривал най-търсения мафиот в страната, нейното национално управление го изключи вечно от редовете си.

В сряда прокурорите на Палермо Маурицио Де Лучия и Паоло Гуидо упрекнаха 70-годишния Тумбарело в присъединяване в незаконно съдружие от мафиотски вид и укриване на търсено от правораздаването лице. Ако виновността му бъде потвърдена в съда, задържаният лекар съгласно адвокати ще получи най-малко 15 години решетки. А за “капак ” на интервенцията им, съвсем по едно и също време с доктора, антимафиотите закопчаха още един Андреа Бонафеде, който бил дал на “кръстника ” един от жилищата си.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР