Маските в Маскираният певец падат една по една, а с

...
Маските в Маскираният певец падат една по една, а с
Коментари Харесай

Вече е ясно кой е Самураят в Маскираният певец

Маските в " Маскираният артист " падат една по една, а с тях понякога се разкриват и някои покъртителни детайлности от това, което остава до дъно прикрито за феновете.

Поредната разкрита звезда - артистът Владо Михайлов, който беше с маската на Самураят, разкри през какво е минал по време на осъществяването си на сцената, което сигурно е изправило косите на продуцента Маги Халваджиян.

" Беше ми доста несвойствено от една страна, обаче доста ми хареса да вземам участие в " Маскираният артист ". Точно такова нещо не ми се беше случвало. Разбира се, в театъра и в киното сме привикнали с костюмите и да влизаме в функции. Опитах се да направя облик, който да не може да бъде разпознат, или най-малко не незабавно. До края не ме разкриха и беше доста занимателно за мен, тъй като имам достойнството да познавам всички от панела. Геро ми е другар и стоях до него всяка вечер по време на лайфовете.

Виждах го по какъв начин понякога ме оглежда, с цел да се опита да ме разпознае. В предаването се взимат всички ограничения за това участниците да са изцяло скрити от самото начало. Минимален брой хора да знаят кой стоят зад маските.

Измислих си да пея в един висок указател, където гласът ми звучи по-тънък и да не се разпознава. Малко се изтезах с тази работа ", описа Михайлов в ефира на Нова телевизия. И най-после разкри:

" По време на последното осъществяване на Самурят – парчето Higher Power на Coldplay щях да припадна и на подготовката, и по време на осъществяването поради хипервентилацията. Не е толкоз елементарно да скачаш и да дишаш в костюма. Никога не знаеш по кое време ще отпаднеш, феновете гласоподават по тяхна логичност и пристрастия, а вотът е напълно действителен ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР