Маскирано лице с шапка е най-вероятният отровител на бизнесмена Емилиян

...
Маскирано лице с шапка е най-вероятният отровител на бизнесмена Емилиян
Коментари Харесай

Маскирано лице с шапка е най-вероятният отровител на Гебрев

Маскирано лице с шапка е най-вероятният отровител на предприемача Емилиян Гебрев и неговия наследник. Това стана ясно от записи от охранителната камера в паркинга на тяхната компания, публикувани от Прокуратурата.

„ Във връзка с обява в уеб страницата на Прокуратурата на Република България от 10.12.2019г. (https://www.prb.bg/bg/news/aktualno/pressyob-sht-enie-57) и поради високия публичен интерес по водено от Софийска градска прокуратура следствие за опит за ликвидиране, посредством отравяне на Емилиян Гебрев, основен шеф и притежател на компания „ ЕМКО “ ООД, на неговия наследник Христо Гебрев и на В.Т., шеф „ Производствена активност “ в „ ЕМКО “ ООД, Пресцентърът на Прокуратура на Република България дава записи от охранителна камера на под земята паркинг на комерсиалното сдружение “, се споделя в изказване на Прокуратурата.

На записа се вижда, че „ маскирано лице се движи сред колите на сдружението “.

„ В тази връзка в лаборатория на ФБР е предоставена видео-техническа експертиза, която да откри самоличността на лицето, вероятно съпричастно към осъщественото закононарушение “, се споделя още в известието.

БГНЕС напомня, че на 27 април 2015 година беше изработен опит за отравянето на предприемача Емилян Гебрев, който е притежател на оръжейния цех „ Дунарит “. Предполага се, че зад отравянето му стоят съветският служби за сигурност.

Неговият случай закупи международна популярност, след отравянето на някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал и неговата щерка Юлия през март 2018 година с „ Новичок “ в английския град Солсбъри. Това докара до интернационален скандал и разтягане на връзките сред Москва и Запада, в това число редица западноевропейски страни изгониха съветски дипломати. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР