Маскирани полицаи с извадени автомати са нахлули в сградата, в

...
Маскирани полицаи с извадени автомати са нахлули в сградата, в
Коментари Харесай

Ексклузивно!: Маскирани полицаи с автомати нахлуха в „Лев инс“!

Маскирани служители на реда с извадени автомати са нахлули в постройката, в която се обитават централният офис на „ Лев инс “ и Съюзът за стопанска самодейност на „ Черни връх “, които бяха свързвани с разстреляния Алексей Петров. Това обявиха чиновници.

Обиските са съсредоточени в Cyber one – сътрудник на „ Лев инс “ в киберсигурността. Акцията е на Министерство на вътрешните работи и е по необходимост.

От Софийската градска прокуратура за момента нямат информация.

„ Изолирани сме на третия и на петия етаж на постройката, никой не ни споделя какво става “, обявиха чиновници от постройката. На третия етаж е Центърът за киберсигурност на застрахователната компания, а на петия – ССИ.

Маскираните служители на реда са крещели на чиновниците „ С лице към стената! “

Работещите в постройката са в потрес. В момента текат обиски. Специализираните сили се интересуват главно от етажа, на който се обитават айти експертите на компанията. На етажа също се обитава и Съюзът за стопанска самодейност. Директор на отдела по „ Информационни технологии и киберсигурност “ в „ Лев Инс “ е някогашният шеф на отдел „ Киберпрестъпления “ в ГДБОП Явор Колев.

Акцията е почнала към 12.00 часа и продължава и сега.

 

Източник – 24 часа

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР