Маскирани крадци са обрали жилището на Лили Иванова на престижната

...
Маскирани крадци са обрали жилището на Лили Иванова на престижната
Коментари Харесай

Маскирани обраха дома на Лили Иванова! Ограбиха я докато спи

Маскирани крадци са обрали жилището на Лили Иванова на влиятелната столична улица „ Оборище ”, разбра HotArena.

Обирът е бил осъществен в края на месец юни, само че се пази в загадка от Министерство на вътрешните работи по гледище на естрадната прима.

Крадците са проникнали в жилището на именитата певица, прониквайки през таванските пространства. Не е известно по какъв начин апашите са съумели да стигнат до тях – дали с шперц, с който са отключили входната врата на кооперацията, или прехвърляйки се в блока от покрива на друга постройка. Крадците са се спуснали от тавана с въже до балкона на певицата, след което са проникнали в жилището й , отваряйки балконската врата.

Кражбата е била осъществена в ранните часове на нощта – към 3,30 след среднощ, като охранителни камери от блока са снимали дейностите им. Апашите обаче не могат да бъдат разпознати, защото са носели черни маски и ръкавици, писа „ Уикенд “.

По време на обира Лили Иванова е била в жилището си, само че не е усетила непознато наличие. Естрадната легенда е повикала служители на реда от Пето РПУ в София на идващия ден към обяд, когато се събудила и открила, че й липсват пари, бижута и скъпи предмети. Общата стойност на откраднатото е за няколко хиляди лв.. Пред служителите на реда от бранш „ Грабежи ” Лили Иванова обяснила, че преди да си легне е задействала алармата, която обаче не се е задействала при влизането на апашите. Естрадната легенда е помолила престъпния случай да не попада в сводката на Министерство на вътрешните работи, с цел да не провокира нездравословен медиен интерес.

Дръзкото навлизане в дома на примата изумително прилича обира над друга звезда – водещата от Българска национална телевизия Мира Добрева , която също бе ограбена, до момента в който спи. Журналистката обаче даде публичност на случая и популяризира видеокадри на единия от апашите, проникнали в жилището й.

За нахлуването в жилището на Лили Иванова криминалистите подозират бандата на столичния апаш Павел Илиев - Пачата , който е разгласен за търсене. Пачата е издирван от Министерство на вътрешните работи поради взломна кражба в Слънчев бряг, осъществена на 4 юли. Ченгетата подозират, че преди да забегне към южното черноморие с бандата си, Пачата и свитата му са обрали жилището на Лили Иванова на „ Оборище ”.

Съседи на естрадната прима потвърдиха информацията на „ Уикенд ” за неотдавнашен грабеж на жилището й. Според думите им, служители на реда разпитвали всички живущи в кооперацията на улица „ Оборище ”, само че нито един не видял крадците. Любопитен подробност е, че в нощта на обира пазачът на входа не е бил на работа, защото ден по-рано постъпил в болница. Охранителят, пазещ блока, също е разпитан и е открито, че не е съпричастен към обира в дома на Лили.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР