Маскирани и въоръжени похитители от Разградско отвлякоха грешния човек заради

...
Маскирани и въоръжени похитители от Разградско отвлякоха грешния човек заради
Коментари Харесай

КУРИОЗ: Бандити в Разградско отвлякоха грешния човек заради неточност в GPS-а

Маскирани и въоръжени похитители от Разградско отвлякоха неверния човек поради неправилност в GPS-а. Куриозният случай е от село Хърсово. Грешка в местонахождението води четирима бандити до дома на мъж, който е с доведената си 13-годишна щерка.

Мъжете стопират пред дома на отвлечения по простъпка. Излизат с револвери и пушка, хващат мъжа и стартират да го бият като повтарят единствено: „ Парите, парите “. Става ясно, че претекстът за отвличането са 3000 лв..

„ Действително е съществува подобен човек, който е имал тази сума в селото. Престъпниците потеглят от 50 км да вземат 3000 лева от мъж в село Хърсово, които се намират в леглото на престарялата му майка. Те задават адреса на притежателя на парите, само че GPS-ът ги води до дома на 52-годишния мъж и щерка му “, изясни окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров.

В момента, в който похитителите хващат мъжа, от къщата се демонстрира и 13-годишно момиче. То не губи хладнокръвие, а заплашва нарушителите, че с игла на спринцовка ще постави завършек на живота си.

„ Тя им изяснява, че е с диабет и да не я закачат. Дори в един миг е щяло да се стигнем до друга допустима обстановка – момичето да ги вземе като заложници с тази спринцовка. Тя съумява да влезе в една от стаите, където се барикадира и те се отхвърлят “, изясни окръжният прокурор.

Потърпевшият е със счупена челюст в устойчиво положение. В същата вечер той и щерка му звънят на полицията и причинителите са задържани.

Двама от арестуваните са с най-тежката мярка задържане под стража.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР