Маската има медицински смисъл до известна степен само за затворени

...
Маската има медицински смисъл до известна степен само за затворени
Коментари Харесай

Здравен мениджър: Маската има медицински смисъл само за затворени помещения

Маската има медицински смисъл до известна степен единствено за затворени пространства, както и при частична централизация на хора в полузатворени, да вземем за пример пазари. Масовите събирания по този начин или другояче са неразрешени.
И то по-скоро за лъжливо успокоение на близките, тъй като не знаете какво носи този против вас - каква маска, да не приказваме за шал, забрадка, бурка, парцал и така нататък Но, да речем за тези случаи можеше да се вкара. Навън, на улицата, е почтено казано просто неуместно да задължиш хората да вървят с маски. Няма никакъв смисъл, затруднява се дишането, стига се до хиповентилация, маската се овлажнява и се цялостни с бактерии, което подготвя към пневмонии и други проблеми.

Друг е въпросът, че единствено с цел да не го глобят, Ганьо ще си купи една маска, ще я носи цялостен месец и ще си бърше сополите в нея...Пак решения от боен вид, без разбор, аргументи, изгоди, опасности. В София има най-малко 10 000 дка паркове, градини и цели гори, плюс 3-4 планини до самия град. Те са пусти, затворени и се пазят от полиция, а след това за какво безсъвестните хора се натрупали по Графа и Витошка....

Димитър Петров, здравен управител, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР