Мъск заяви, че се надява звездата да се завърнеСър Елтън

...
Мъск заяви, че се надява звездата да се завърнеСър Елтън
Коментари Харесай

Елтън Джон напусна Twitter

Мъск съобщи, че се надява звездата да се завърне

Сър Елтън Джон стана следващата звезда, която напусна Twitter след придобиването на обществената мрежа от ръководителя на Tesla Илон Мъск, предава БГНЕС. Певецът упрекна платформата за „ смяната в политиката ” във връзка с дезинформацията, без да дава детайлности.

Миналия месец Twitter спря да подхваща дейности против сметки, разпространяващи подвеждаща информация за ковид. В отговор на известието на сър Елтън Мъск съобщи, че се надява звездата да се завърне в платформата.

В това, което може да се окаже последният му туит, артистът написа: „ През целия си живот съм се опитвал да употребявам музиката, с цел да сплотявам хората. И въпреки всичко ми е тъжно да виждам по какъв начин дезинформацията в този момент се употребява, с цел да разделя нашия свят. Реших повече да не употребявам Twitter поради неотдавнашната им смяна в политиката, която ще разреши на дезинформацията да процъфтява безотговорно ”.

Противоречивият основен изпълнителен шеф на Twitter, който стартира да назовава себе си „ началник на twit ”, откакто купи компанията, отговори на обявата с думите: „ Обичам музиката Ви. Надявам се да се върнете. Има ли някаква съответна дезинформация, от която се притеснявате? ”.

Откакто Мъск приключи поглъщането на Twitter за 44 милиарда $ (38,1 милиарда паунда) през октомври, се появиха разногласия по отношение на анулацията на политиката по отношение на COVID-19, както и други стъпки, като да вземем за пример възобновяване на някои спрени преди този момент сметки и таксуването на потребителите за техния „ наследник тик ”.

Вследствие на това редица известни персони се отписаха вечно от Twitter, като показаха новия водач като съществена причина за напускането си. Актьорите Джим Кери и Упи Голдбърг, супермоделът Джиджи Хадид и музикантът от White Stripes Джак Уайт са измежду тези, които напуснаха обществената мрежа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР